آموزش پخت پلو اسپانیایی
مواد لازم پلو اسپانیایی
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
روغن ۲ قاشق
سس سالسا ۳/۴ لیوان
برنج خام ۱ و ۱/۲ لیوان
آب مرغ ۲ لیوان
طرز تهیه پلو اسپانیایی : یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و پس از ریختن روغن در آن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. برنج را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی برنج کمی طلایی رنگ شد، آب مرغ و سس سالسا را اضافه کنید و اجازه دهید برنج با حرارت ملایم جوش بخود. ظرف ۲۰ دقیقه آب برنج بخار می شود.