آموزش پخت پلو لبو

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 247 تاریخ : ۱۳ آذر ۱۳۹۳

مواد لازم پلو لبو

لبو پخته و خرد شده ۴ عدد
مرغ پخته و ریز خرد شده ۱ کیلوگرم
اسفناج پخته شده ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده۱ عدد
برنج آبکش شده ۳ پیمانه
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
زعفران ساییده شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پلو لبو

مرغ را همراه پیاز، نمک و فلفل کمی تفت می‌دهیم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد می‌کنیم.

اسفناج‌ها را می‌گذاریم کمی نرم شوند. اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند .درون یک قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌ لایه به برنج آبکش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی کرده و می‌گذاریم تا برنج دم بکشد.

به خاطر اینکه لبو‌ها له نشوند، پس از اینکه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌کنیم، چون موقع مخلوط کردن لبو له می‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

آموزش پخت پلو لبو

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت پلو لبو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی