آموزش پخت کباب شیشلیک

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 221 تاریخ : ۱۰ آذر ۱۳۹۳

مواد لازم کباب شیشلیک
گوشت دنده گوسفندی نیم کیلو
پیاز ۲ عدد بزرگ
ماست نصف لیوان
روغن زیتون ۵ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
نمک و فلفل
کره
کیوی ۲ عدد

طرز تهیه کباب شیشلیک

کیوی رنده شده را به مدت یک ساعت روی گوشت میریزیم تا گوشت نرم شده و به راحتی مغز پخت شود.

آموزش پخت کباب شیشلیک

بعد از زمان طی شده گوشت را مانند شکل زیر برش میزنیم.

آموزش پخت کباب شیشلیک

داخل یک ظرف پیاز رنده شده،ماست،زعفران دم کرده،آبلیمو،روغن زیتون،فلفل دلمه خرد شده،نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و گوشت ها را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک شب در یخچال قرارمی دهیم.

آموزش پخت کباب شیشلیک

پس از مدت زمان طی شده، گوشت ها را به سیخ کشیده و با حرارت ملایم کباب میکنیم. بهتر است کبابها را آبدار برداریم چون اگر زیاد روی شعله بماند سفت میشود.

در انتها کبابها را درون ظرف سرو قرار داده و کمی کره آب شده روی آن بریزید.

عطر و طعم این کباب بی نظیره.

آموزش پخت کباب شیشلیک

 

نکته۱: بیشتر از زمان گفته شده گوشتها را در کیوی قرار ندهید.

نکته۲: اگر کیوی در دسترس نبود یک روز قبل از اینکه گوشتها را در سس بخوابانید ، آنها را در آب پیاز و آبلیمو بخوابانید.

آموزش پخت کباب شیشلیک

مینا ولی زاده مهربانی

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت کباب شیشلیک”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی