آموزش پخت کتلت شیرازی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 5991 تاریخ : ۱۸ شهریور ۱۳۹۳

 

  • مواد لازم کتلت شیرازی

با این مواد حدود 10 کتلت با وزن خمیر 50 گرمی خواهید داشت .
سیب زمینی : 2 عدد متوسط ( حدود 350 گرم )
خمیر بین نان ساندویچی : 125 گرم ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود 25 گرم وزن دارد )
تخم مرغ: 1 عدد
شیر :  یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری :  1 قاشق سوپخوری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن
پیاز : 1 عدد متوسط
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه :  به میزان لازم
اگه حس میکنید که کیفیت نون ساندویچیتون خوب نیست ؛ از یه کوچولو بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتون پوک بشه .

 

طرز تهیه کتکلت شیرازی:

سیب زمینی ها رو شسته و آب پز کنید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود .

آموزش پخت کتلت شیرازی

خمیر بین  نان ساندویچی رو خارج کنید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

پیاز را رنده کرده و آب اضافیشو دور بریزید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

شیر را روی آرد سوخاری بریزین .

آموزش پخت کتلت شیرازی

همه مواد رو با هم مخلوط کنید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

و از چرخ گوشت رد کنید . خمیر حاصله رو به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاد و  از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شه .

آموزش پخت کتلت شیرازی

دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی 50 گرم برداشته  و به شکل اشک در آورید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

و مطابق تصویر فرم دهید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

و در آرد سوخاری بغلتانید .

آموزش پخت کتلت شیرازی

در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . کتلت ها رو با حرارت پایین سرخ کنید .

موقع سرخ شدن یه مقدار روغن به خودش جذب میکنه . بهتره روی دستمال آشپزخونه بزارینش تا روغن اضافیش گرفته بشه .

آموزش پخت کتلت شیرازی

آموزش پخت کتلت شیرازی

آموزش پخت کتلت شیرازی

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت کتلت شیرازی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی