آموزش پخت کتلت شیرازی
- مواد لازم کتلت شیرازی
با این مواد حدود 10 کتلت با وزن خمیر 50 گرمی خواهید داشت .
سیب زمینی : 2 عدد متوسط ( حدود 350 گرم )
خمیر بین نان ساندویچی : 125 گرم ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود 25 گرم وزن دارد )
تخم مرغ: 1 عدد
شیر : یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری : 1 قاشق سوپخوری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن
پیاز : 1 عدد متوسط
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه : به میزان لازم
اگه حس میکنید که کیفیت نون ساندویچیتون خوب نیست ؛ از یه کوچولو بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتون پوک بشه .
طرز تهیه کتکلت شیرازی:
سیب زمینی ها رو شسته و آب پز کنید .
پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود .
خمیر بین نان ساندویچی رو خارج کنید .
پیاز را رنده کرده و آب اضافیشو دور بریزید .
شیر را روی آرد سوخاری بریزین .
همه مواد رو با هم مخلوط کنید .
و از چرخ گوشت رد کنید . خمیر حاصله رو به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاد و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شه .
دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی 50 گرم برداشته و به شکل اشک در آورید .
و مطابق تصویر فرم دهید .
و در آرد سوخاری بغلتانید .
در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود . کتلت ها رو با حرارت پایین سرخ کنید .
موقع سرخ شدن یه مقدار روغن به خودش جذب میکنه . بهتره روی دستمال آشپزخونه بزارینش تا روغن اضافیش گرفته بشه .
منبع : baharsite.com