آموزش پخت کیک مرکبات

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 559 تاریخ : ۱۶ آبان ۱۳۹۲

•    تعداد: ۲۰ نفر
•    زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
•    زمان پخت: ۴۵ دقیقه

آموزش پخت کیک مرکبات

مواد لازم برای دست کردن کیک مرکبات :

•    ۱ ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای
•    نصف پیمانه کره آب شده
•    ¼ پیمانه آب
•    ۵ تا ۶ عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده
•    دو پیمانه آرد کامل
•    دو قاشق چایخوری جوش شیرین
•    نصف قاشق چایخوری پودر هل
•    ۴ عدد تخم مرغ
•    دو پیمانه شکر
•    یک پیمانه شیر
•    ¼ پیمانه کره

طرز تهیه کیک مرکبات :

۱٫ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را کف ظرف بپاشید. حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید.

۲٫  در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را اضافه کنید و ۴ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید.

۳٫ در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید.

۴٫ ۴۵ دقیقه آن را بپزید. پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید.

ارزش غذایی کیک مرکبات:

•    کالری: ۲۷۷
•    چربی: ۸ گرم
•    کلسترول: ۵۶ میلی گرم
•    کربوهیدرات: ۴۹ گرم
•    فیبر: ۱ گرم
•    پروتئین: ۳ گرم
•    سدیم: ۱۳۴ میلی گرم
•    پتاسیم: ۱۲۶ میلی گرم
•    کلسیم: ۷۷ میلی گرم
•    آهن: ۱ میلی گرم

 

منبع : برترین ها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت کیک مرکبات”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی