آموزش پخت یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز(سنگالی)

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 220 تاریخ : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴

آموزش پخت یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز(سنگالی)

مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ماهی کلن یا فیله ماهی یا شیرماهی : ۴ قطعه به قطر ۲ سانتیمتر که گرد و منظم بریده شده باشند.
▪ پیاز متوسط : ۳ عدد
▪ فلفل ریز تند : ۲ عدد
▪ فلفل سبز و قرمز دلمه ای : ۴ عدد(از هرکدام ۲ عدد)
▪ آرد گندم : ۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع : ۱ لیوان معمولی(۲۰۰گرم)
▪ نمک و فلفل : بقدر کافی

طرز تهیه ماهی با فلفل سبز و قرمز
دو طرف ماهیها را کمی نمک می زنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. نصف روغن را داغ می کنیم و دو طرف قطعات ماهی را در این روغن با حرارت ملایم طلایی می کنیم. پیاز را خلال کرده،بقیه روغن را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. پیاز را کمی در روغن سرخ می کنیم،بعد فلفلها را خرد کرده،داخل پیاز می ریزیم و کمی تفت می دهیم. کمی نمک هم به آن می زنیم،بعد قطعات ماهی را روی پیاز و فلفل می چینیم. نصف استکان آب اضافه می کنیم،حرارت را کاملا ملایم می نماییم. در صورت امکان یک عدد فلفل دلمه ای کوچک برای تزئین وسط ظرف قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم تا پیاز و فلفل کمی پخته و نرم شوند. بهتر است این غذا را در یک ظرف نسوز و گرد تهیه کرده،آن را با همان ظرف سر میز ببریم!!

 

منبع : ویستا از آشپزآنلاین

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4085
  • طرز تهیه ماهی شکم پر در مایکروویو

    طرز تهیه ماهی شکم پر در مایکروویو

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پخت یک نوع ماهی با فلفل قرمز و سبز(سنگالی)”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی