آموزش پنکیک شکلاتی

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 64 تاریخ : ۲۷ شهریور ۱۳۹۴

مواد لازم برای پنکیک
آرد: ۱/۵ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه پنکیک خانگی
شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.تخم‌مرغ و شیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.

در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.

خامه را به تنهایی یا با پودر قند مخلوط کنید و به کمک قاشق روی پنکیک ها بمالید و پنکیک ها را روی هم سوار کنید( برای بین پنکیک ها نوتلا، مارمالاد و یا هر کرم دیگری که باب میل شماست).

با شکلات آب شده یا میوه روی آن را تزئین کنید و سپس بگذارید تا خنک شود و با چای یا قهوه میل کنید.

آموزش پنکیک شکلاتی

منبع : irfoodland

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پنکیک شکلاتی”

قالب تفریحی