آموزش کاپ کیک هویج

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 389 تاریخ : ۳۰ آبان ۱۳۹۴

 

آموزش کاپ کیک هویج

 

مواد لازم کاپ کیک هویج

هویج ۲۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱۲۰ گرم
شکر ۱۷۵ گرم
مغز گردو ۱/۲ لیوان
دارچین ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

 

آموزش کاپ کیک هویج

 

طرز تهیه کاپ کیک هویج : روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، در این مرحله هویج های رنده شده و گردوهای خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس به مایه کیک اضافه نمایید و ارام و در یک جهت مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود.

 

آموزش کاپ کیک هویج

 

داخل قالب های کاپ کیک ( یا کپسول های کاغذی مافین ) را چرب کنید و تا نصف هر قالب از مایه کیک پر کنید سپس داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید.

پس از پخت کیک ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با خامه زده شده تزیین و سرو کنید.

نکته ها : دمای تخم مرغ ها باید به دمای اتاق رسیده باشد بعد اضافه شود ، میتوانید کیک را ساده سرو کنید یا بجای خامه از عسل ، پودر پسته و نارگیل و … استفاده نمایید.

 

منبع : irancook .ir

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش کاپ کیک هویج”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی