آموزش کلم پلو شیرازی+کوفته ریزه

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 472 تاریخ : ۲۲ شهریور ۱۳۹۴

کلم پلو شیرازی یکی از پلوهای سنتی و خوش عطر و بوی استان فارس است که بیشتر در شیراز طبخ می شود. اگر این غذا با مهارت و سلیقه پخته شود، می توان آن را در مجالس و میهمانی ها نیز سرو کرد.

مواد اولیه کلم پلو شیرازی
برنج
: ۶ پیمانه یا ۱ کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده : نیم کیلو
کلم خرد شده : ۱ کیلو
پیاز : ۲ عدد
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو : به اندازه کافی

مواد اولیه برای کوفته ریزه
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
آرد نخود چی : ۴ قاشق غذا خوری
روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه : به اندازه کافی
پیاز: ۱عدد

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن  دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.

سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد می کنیم.

برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم، آبکش می کنیم. سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.

طرز تهیه کوفته ریزه:

پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می  کنیم و خوب ورز می دهیم و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.

کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد. وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.

آموزش کلم پلو شیرازی+کوفته ریزه

نکاتی برای کلم پلو شیرازی

۱- برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود، ابتدا به آن مقداری نمک زده و سپس آن را سرخ می کنیم.

۲- در این غذا می توان از کلم قمری و یا برگ کلم نیز استفاده کرد.

 

منبع : سیتی پدیا

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش کلم پلو شیرازی+کوفته ریزه”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی