آموزش درست کردن پاناکوتا بلوبری و پاناکوتا پرتقال
مواد لازم برای پاناکوتا بلوبری
پودر ژلاتین نصف قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
وانیل شکری ۱/۸ قاشق مرباخوری
شیر نصف پیمانه
سس بلوبری ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه پاناکوتا بلوبری
ابتدا در قابلمه ای شیر را میریزیم . سپس خامه و پودر وانیل و سس بلوبری را اضافه می کنیم .
در نهایت روی مواد ، پودر ژلاتین را می پاشیم .
قابلمه را روی حرارت کم گذاشته تا مواد گرم شود و گاهی هم میزنیم . حواستون باشه فقط گرم شود و نجوشد .
وقتی تمام مواد حل شد از روی حرارت برمیداریم .
زیر قالب سیلیکونی سینی میگذاریم تا راحتتر قابل حرکت باشد . مواد را داخل قالب ریخته و توی یخچال قرار میدهیم .
بعد با پشت چاقو دور تا دور دسر را از قالب جدا کنید و با دست کمی بیشتر جدا کنید و مطمئن شوید که از قالب جدا شده . بعد با کمی فشار به زیر قالب اروم تک تک دسر ها رو از قالب در اورده و در ظرف سرو میچینیم .
این دسر را می توانید در قالب های بزرگ تر هم درست کنید ولی دقت داشته باشید که حتما مدت زمان بیشتری باید در یخچال بماند تا دسر ببندد .
این دسر را می توانید با سسهای مختلف درست کنید و بصورت رنگهای مختلف آنرا به میز مهمانی های خود ببرید.
مواد لازم برای پاناکوتا پرتقال
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
پودر ژلاتین نصف قاشق سوپ خوری
وانیل شکری ۱/۸ قاشق مرباخوری
شیر نصف پیمانه
سس پرتقال ۱/۴ پیمانه
در اینجا با سس پرتقالی به همین شیوه درست میکنیم و توی قالب ریخته و به مدت ۳-۴ساعت درون یخچال قرار دهید .
میتونید برای زیبایی بیشتر از بریلو تمشک متالیک و یا پرتقالی متالیک استفاده کنید . نوش جان
شراره طیران
منبع : baharsite.com