دسر گلابی با آب انگور قرمز

مواد لازم گلابی با آب انگور قرمز برای چهار نفر
گلابی: چهار عدد
آب انگور قرمز: ۵۰۰ میلی لیتر
شکر قهوه ای: ۸۰ گرم
چوب دارچین: یک عدد
میخک: دو عدد
سرکه بالزامیک: به میزان لازم

طرز تهیه گلابی با آب انگور قرمز

گلابیها را پوست گرفته، اما شاخه بالای آن را نمیگیریم، در یک قابلمه با دیوارههای بلند قرار داده و آنقدر آب انگور و مقدار کمی سرکه بالزامیک قرمز به آن اضافه میکنیم تا روی گلابیها را بپوشاند. میخک، شکر و چوب دارچین را به آن اضافه کرده و با حرارت کم اجازه میدهیم تا گلابیها نرم شوند، (میتوانید با یک خلال دندان از نرم شدن گلابی‌‌ها مطمئن شوید) این زمان لازم بستگی به نوع گلابی دارد. بعد اجازه میدهیم گلابیها در قابلمه خنک شوند.

نکاتی در گلابی با آب انگور قرمز

این دسر را به صورت سرد و گرم میتوان سرو کرد.
میتوان از مقداری بستنی نیز برای سرو در کنار این دسر استفاده کرد.

دسر گلابی با آب انگور قرمز

عطیه علیزاده
منبع : آشپزی خانواده سبز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *