روش تهیه مربای زردالو

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 399 تاریخ : ۶ اسفند ۱۳۹۱

 روش تهیه مربای زردالو

مواد لازم مربای زردالو :

زردالو: یک کیلوگرم، شسته و خشک شود و هسته‌های آن جدا شود.

شکر: یک کیلوگرم

کره: 10 گرم

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

روش تهیه مربای زردالو :

• با استفاده از مخلوط کن، زردالوها را به صورت پوره درآورید.

• زردالوها را درون یک قابلمه 6 لیتری بریزید.

• شکر و وانیل را به زردالوها اضافه کنید.

• آرام آن را حرارت دهید و هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید تا شکرها حل شوند.

• کره را به ظرف اضافه کنید و هم بزنید.

• در حالی که مخلوط را هم می‌زنید، حرارت را زیاد کرده و بگذارید به طور کامل بجوشد.( 4 دقیقه به طور کامل بجوشد).

• ظرف را از روی حرارت برداشته و کف‌های روی مخلوط را بیرون بریزید.

• مربای آماده شده را فورا درون ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.

 روش تهیه مربای زردالو

منبع : همشهری آنلاین

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش تهیه مربای زردالو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی