روش تهیه کافه لاته و وانیل

مجموعه: آشپزی, نوشیدنی ها و بستنی تعداد بازدید: 205 تاریخ : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲

 

روش تهیه کافه لاته و وانیل

  • مواد لازم برای کافه لاته و وانیل

قهوه اسپرسو غلیظ: 30 سی‌سی یا یك‌سوم فنجان
شیر داغ: دو‌سوم فنجان
پودر وانیل شیرین: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

 

  • روش تهیه کافه لاته و وانیل

با یك دستگاه قهوه‌ساز مناسب و قهوه تازه 30 سی‌سی قهوه دم‌كشیده اسپرسو بگیرید و آن را به همراه پودر وانیل در فنجان بریزید، سپس شیر را به وسیله یك شیرجوش بجوشانید و آن را روی قهوه بریزید؛ این یك قهوه مناسب و لذیذ است.

 

  • فوت آشپزی

اگر با ماشین قهوه‌ساز صنعتی كار می‌كنید، می‌توانید از شیر مقداری كف مخملی بگیرید كه این نوشیدنی‌تان را لذیذتر می‌كند.

 

منبع : آشپزآنلاین

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4045
  • طرز تهیه قهوه فرانسه

    طرز تهیه قهوه فرانسه

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش تهیه کافه لاته و وانیل”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی