روش درست کردن چیپس

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 544 تاریخ : ۱۲ بهمن ۱۳۹۲

روش درست کردن چیپس

  • مواد لازم برای چیپس

روغن مایع مخصوص سرخ کردن

سب زمینی

چاشنی دلخواه

نمک

  • طرز تهیه چیپس

سیب زمینی را بعد از پوست کندن به ورق های نازک با چاقو یا هر وسیله مخصوص خرد نمایید.سپس ورقه های سیب زمینی را در آبکشی ریخته و خوب بشوئید تا لایه نازک نشاسته ای روی چیپس که از برش سیب زمینی حاصل شده است شسته شود.

رطوبت ورقه های سیب زمینی را با پارچه یا کاغذ مخصوص گرفته و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.

بعد از آن سیب زمینی ها را از فریزر خارج کرده و روی آن به میزان دلخواه نمک بزنید.روغن را در ماهیتابه یا سرخ کن داغ نمایید به اندازه ای که روغن دود نکند.در صورت تمایل ادویه دلخواه خود را داخل روغن بریزید.به طور مثال فلفل،پودر کچاپ ،پودر سیر ،جعفری خشک شده و پودر شده یا هر طعمی را که دلخواه شماست.از اسانس های لیمو یا پرتقال و یا حتی پوست خشک شده پرتقال و لیمو هم می توانید استفاده نمایید.

ورقه های سیب زمینی را کم کم داخل روغن بریزید.دقت نمایید ورقه ها هنگام ریختن داخل روغن به هم نچسبیده باشند.تا زمانی که چیپس ها رنگ طلایی و حالت ترد به خود بگیرند به سرخ کردن ادامه دهیدو بعد از آن چیپس ها را از روغن خارج کرده و بر روی پارچه و یا کاغذ مخصوص بگذارید تا روغن آن گرفته شود.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
  • اموزش سیب زمینی با طعم لیمو نمکی

    اموزش سیب زمینی با طعم لیمو نمکی

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش درست کردن چیپس”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی