روش درست کردن کباب لوله ای

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 298 تاریخ : ۱۹ بهمن ۱۳۹۲

 

  • مواد لازم برای کباب لوله ای

• گوشت چرخ کرده 500 گرم

• بلغور ریز کوفته ای 1/4 پیمانه

• سیر دو حبه

• پیاز متوسط دو عدد

• گوجه فرنگی پوره شده یک پیمانه

• زیره سبز یک قاشق چای خوری

• نعناع خشک یک قاشق چای خوری

• فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

• نمک یک قاشق چای خوری

• فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری

• رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری

• روغن به میزان لازم

• گشنیز پنج شاخه

روش درست کردن کباب لوله ای

 

  • طرز تهیه کباب لوله ای

بلغور را در کاسه ای ریخته، روی آن 1/4 پیمانه آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم تا بلغور ، آب را به خود بکشد.
سیرهای ساطوری شده، یک عدد پیاز رنده شده، فلفل، نعنا خشک، نمک و گوشت چرخ کرده را به بلغور اضافه کرده و کاملا ورز داده تا مواد گوشتی چسبندگی پیدا کند.
مخلوط گوشتی را به پنج قسمت تقسیم کردهو هر قسمت از گوشت را به دور سیخ می کشیم، سپس به همان حالت گوشت ها را از سیخ ها جدا کرده، در سینی فر چرب شده چیده و سینی را به مدت 25-20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کباب ها پخته شود.
 

  • طرز تهیه سس

یک عدد پیاز دیگر را نگینی خرد نموده و تفت داده تا پیاز نرم شود.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید، سپس پوره گوجه فرنگی را نیز افزوده و بگذارید تا روی حرارت ، آب اضافه آن کشیده شود.
گشنیز ساطوری شده، فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید..

برای سرو این خوراک، ابتدا سس را کف ظرف ریخته و کباب ها را روی سس می چینیم

 

منبع : آشپز آنلاین

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4045
  • طرز تهیه کباب گوشت با ریواس

    طرز تهیه کباب گوشت با ریواس

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش درست کردن کباب لوله ای”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی