روش پخت آش دوغ

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 164 تاریخ : ۲۴ بهمن ۱۳۹۲
  • مواد لازم آش دوغ

نخود 2/1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
برنج 3/1 پیمانه
زردچوبه 1 ق.چ
روغن مایع به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزی آش ( تره ، اسفناج و جعفری و گشنیز ) 700 گرم
آرد برنج 3/1 پیمانه
دوغ گازدار 6 پیمانه
نعناع داغ به میزان لازم

روش پخت آش دوغ

  • آموزش پخت آش دوغ

نخود را 24 ساعت قبل با آب خیس کنید و در این فاصله یک تا دو بار آب آن را عوض کنید . برنج را از هفت تا هشت ساعت قبل با آب و نمک به طور جداگانه خیس کرده و سپس در آبکش بریزید. در قابلمه ای مناسب نخود را با پنج پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.
زردچوبه را در مقداری روغن تفت دهید و به نخودها اضافه کنید.سپس در ظرف را بگذارید تا نخود نیم پز شود. برنج ، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. زمان بدهید تا آش پخته شود. در اواخر پخت ، سبزی آش را اضافه کنید و در حدود نیم ساعت بعد آرد برنج را در دوغ حل کرده و به آش اضافه کنید. چند جوش که زد و آش جا افتاد در ظرف های مورد نظر ریخته و با نعناع داغ تزئین کنید.

 

میترا مینایی

منبع : jjtvn.ir

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4045
نظر شما !!!

نظر شما برای “روش پخت آش دوغ”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی