روش پخت ته دیگ مرغ

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 90 تاریخ : ۷ اسفند ۱۳۹۲

مواد لازم ته دیگ مرغ

سینه مرغ یا ران مرغ 2 عدد

فیله مرغ 250 گرم

برنج 700 گرم

نخود آبگوشتی 200 گرم

استاک مرغ 500 گرم

پیاز بزرگ 2 عدد

ادویه مخلوط 1 قاشق غذاخوری 

روغن و نمک به میزان لازم

روش پخت ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ

سینه مرغ را تمیز کرده پیاز را ورقه ورقه کنید و با کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. مراقب باشید که سینه های مرغ از هم متلاشی نشوند.


آنها را مزه دار می کنیم و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. در صورت تمایل می توانید کمی زعفران به آن اضافه کنید.


فیله های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و پیاز را حبه ای خرد کرده و با کمی ادویه و زعفران به مدت 1 تا 2 ساعت مزه دار کنید.


نخود را به مدت 12 ساعت خیس کنید. آب آن را در این مدت 2 تا 3 باز عوض کنید. بعد از این مدت آنها را در استاک ریخته و زمان بدهید که بپزد اما له نشود. در زمان پخت نخود می توانید چند قطره زعفران اضافه کنید. توجه کنید که در بعد از پخت نخودها تقریبا 2/1 لیوان از استاک باقی مانده باشد.


برنج را به مدت 4 تا 5 ساعت خیس کرده و بعد آبکش کنید. برنج را کمی زنده تر بردارید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را درون آن تفت دهید و پیازها را حلقه حلقه کرده و کف ظرف بچینید.هر دو طرف پیاز را در روغن سرخ کنید. سینه های مرغ را روی پیازها بچینید. برنج را روی آنها می ریزیم. فیله مزه دار شد ه و نخود پخته را وسط برنج می ریزیم. نصف لیوان استاک باقی مانده را روی برنج می ریزیم و به مدت 35 دقیقه آن را دم می کنیم.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4045
نظر شما !!!

نظر شما برای “روش پخت ته دیگ مرغ”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی