روش پخت هواری (غذای محلی بندرعباس)

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 274 تاریخ : ۲ دی ۱۳۹۲

روش پخت هواری (غذای محلی بندرعباس)

  • مواد لازم‌ هواری :

برنج‌: سه‌ پیمانه‌
سیر: ۳ – ۲ حبه‌
نمك‌: به‌ مقدار كافی‌
فلفل‌ قرمز و ادویه‌: به‌ مقدار كافی‌
ماهی‌ یا میگو: ۱۵۰ گرم‌
آب‌: ۶ پیمانه‌
پیاز متوسط خرد شده‌: ۱ عدد
كره‌: ۵۰ گرم‌

  • طرز تهیه‌ هواری:

برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌كنیم‌، روغن‌ را در دیگ‌روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ كرده‌ پیاز را در آن‌ تفت‌داده‌ تا طلائی‌ شود. سیر را ریز خرد كرده‌ بازردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌كنیم‌ و كمی‌ آنها را چرخ‌می‌كنیم‌. ماهی‌ را اضافه‌ كرده‌ ادویه‌ و فلفل‌ رامی‌ریزیم‌ ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ماهی‌ تمام‌ شود آب‌ را با نمك‌ اضافه‌ كرده‌ ومی‌گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید وقتی‌ چند جوش‌ خوردبرنج‌ را اضافه‌ كرده‌ و پس‌ از آن‌ كه‌ آب‌ هم‌ سطح‌برنج‌ شد برنج‌ را با كفگیر زیر و رو كرده‌ و كره‌ راكمی‌ آب‌ كرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌، زیر شعله‌ راكم‌ كرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ كن‌ و روی‌ آن‌را دم‌ كنی‌ می‌گذاریم‌ پس‌ از ۴۰ – ۳۰ دقیقه‌ پلوآماده‌ است‌. در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید ۱ پیمانه‌گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری‌ اضافه‌ كنید.

منبع : ویستا از خانواده سبز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش پخت هواری (غذای محلی بندرعباس)”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی