روش پخت کیک زنجبیلی

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 288 تاریخ : ۱۷ بهمن ۱۳۹۲

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و پنج دقیقه

روش پخت کیک زنجبیلی

  • مواد لازم برای 10- 8 تکه

روغن                               مقداری برای چرب کردن
آرد                                  225 گرم
پودر زنجبیل                        یک قاشق چایخوری
جوش شیرین                     یک قاشق چایخوری
تخم مرغ                           یک عدد هم زده
شکر                                115 گرم
کره                                 60 گرم
شربت طلایی                     115 گرم
شیر                                225 میلی گرم

  • طرز تهیه کیک زنجبیلی
  1. فر گاز را روی 150 درجه سانتی گراد یا درجه 2 از پیش گرم کنید.
  2. یک قالب کیک به اندازه 18*25 را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک پزی را داخل آن قرار دهید.
  3. در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کنید داخل تخم مرغ بریزید سپس شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم زنید.
  4. در یک قابلمه کوچک کره و شربت طلایی (آب قند) را ریخته،  بگذارید خوب ذوب شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید.
  5. مخلوط شیر را بآرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و روانی به دست آید. مایه آماده شده را درون قالب‌ها بریزید.
  6. مخلوط را یک ساعت یا تا زمانی که شروع به جمع شدن از کناره‌های کیک کند، حرارت دهید.
  7. کیک را از قالب بیرون آورده،  بگذارید خنک شود.
  8. کیک را به قطعات مختلف تقسیم کرده و میل کنید.

 

منبع : همشهری آنلاین

 

 

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش پخت کیک زنجبیلی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی