طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 203 تاریخ : ۱۳ فروردین ۱۳۹۲

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا

مواد لازم خورش گوشت و لوبيا:

گوشت سردست گوسفندي 500 گرم
لوبيا سفيد و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم
پياز متوسط دو عدد
شيره توت سفيد نصف پيمانه

زردچوبه يك قاشق سوپخوري
فلفل يك قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم

طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا:

ابتدا گوشت را به تكه‌هاي درشت خرد كرده و بشوييد. لوبيا سفيد را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد همراه گوشت، پياز، سيب‌زميني، زردچوبه، نمك و فلفل بگذاريد مانند آبگوشت بپزد. وقتي خورش به جوش آمد شعله را ملايم كرده تا خوب پخته شود. به علت طبع سرد لوبيا سفيد، سيب‌زميني را از ابتدا درون خورش بريزيد تا له شود. در صورت تمايل مي‌توان در كنار اين خورش از شيره توت سفيد استفاده كرد. براي تزيين خورش از پياز داغ و نعنا داغ استفاده كنيد.

 

منبع : groohashpazi.blogfa

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهيه خورش گوشت و لوبيا”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی