طرز تهيه دسر ژلاتينی آلبالو

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 406 تاریخ : ۱۳ اسفند ۱۳۹۱

 

طرز تهيه دسر ژلاتينی آلبالو

مواد لازم دسر ژلاتينی آلبالو :

آلبالو – يك كيلوگرم
شكر – 210 گرم
پودر ژلاتين – سه قاشق سوپخوري
آب – 500 ميلي‌ليتر

خامه قنادي – 300 گرم
وانيل – قاشق مرباخوري

طرز تهيه دسر ژلاتينی آلبالو :

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.

شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط مي‌كنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر مي‌ريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهيه دسر ژلاتينی آلبالو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی