طرز تهیه انواع دمنوشها با خواصشان

مجموعه: آشپزی, نوشیدنی ها و بستنی تعداد بازدید: 508 تاریخ : ۶ اردیبهشت ۱۳۹۲

طرز تهیه انواع دمنوشها با خواصشان

خوردن چای معمولی به طور مداوم باعث: خشکی روده معده، خشکی سر و سردشدن مغز، بیماریهای کبدی، استسقاء، گرفتگی عضلات و کمبود آهن می­شود.خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتیاد به کافئین، ناآرامی ، سردرد، بیماری های کبدی می­شود.خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب، کم شدن سوی چشم می­شود.

تذکرات :
1- برای دم کردنی­ های گیاهی بهتراست از قوری­ های چینی یا شیشه ­ای استفاده شود.
2-قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم .
3-برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتردم بکشد بهتراست.
4-دمنوش را صاف نموده و میل نمائید.
5-دم کشیده و صاف کرده این چای­ ها تا چند روز قابل مصرف است.

  • دمنوش گل گاوزبان و سنبل طیب ” طبیعت گرم و تر”

خواص:آرام بخش اعصاب، خواب آور، ضد سردردهای عصبی ،
ضد سودا و صفرا، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت کننده قوه باء ( قوه جنسی )

طرز تهیّه:4 قاشق چایخوری گل گاوزبان یا 1 قاشق سنبل طیب بعلاوه 1 عدد لیموعمانی

  • دمنوش بادرنجبویه: “طبیعت بسیارگرم”

خواص:در بعضی مزاج­ها بالا برنده فشارخون، مقوی قلب و اعصاب خون ساز، تقویت کننده سلول هـای مغزی، خـواب آور، آرام بخش، نشاط آور، ضد بوی بددهان

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

تذکر:افرادی که دچار فشار خون هستند با احتیاط مصرف کنند.

  • دمنوش دارچین: “طبیعت گرم و خشک”

خواص:محّرک اعصاب ، ضد وسواس و جنون ، مؤثر در درمان ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و سردی بدن، مفرّح و تقویت امور جنسی، تقویت کبد و معده.

طرزتهیّه:چند قلم دارچین + 2 لیوان آب چوش + نبات.

  • دمنوش زنجبیل: “طبیعت گرم و خشک”

خواص:بالا برنده فشارخون، ضدضعف اعصاب، تقویت حافظه، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء ( قوه جنسی )، مقوی معده ، خون ساز ، ضد سم غذایی

طرزتهیّه:1 قاشق چایخوری کوبیده زنجبیل + 2 لیوان آب جوش + نبات

  • دمنوش اسطو خرودوس : “طبیعت گرم و خشک”

خواص:آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلول های مغزی، ضدمیگـرن ضدزکام و آسم و برونشیت، ضد اگزما، مؤثر در درمان روماتسیم

طرز تهیّه:1 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

  • دمنوش آویش: “طبیعت معتدل”

خواص:بالا برنده فشارخون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، مدر ( ادرارآور)، ضد انگل و رطوبت بدن، ضد صفرا، مؤثر در درمان زکام ، سرفه و آسم ، اشتهـارآور، کاهش دهنده غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه ( گوارش )، تقویت بینایی.

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

  • دمنوش نعنا یا پونه:”طبیعت گرم”

خواص:ضداسهال و استفراغ، ضد نفخ، مقوی معده، خوش بوکننده دهان، رفع خستگی، مؤثردردرمان بیماری­ های ریوی از جمله تنگی تنفس آسم، سرفه، مقوی قلب ، مؤثردر درمان سرماخوردگی.

طرز تهیّه:1 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

  • دمنوش اکلیل کوهی: “طبیعت گرم و معتدل”

خواص:گیاه معجزه­ گر، مقوی اعصاب ، مدر ( ادرارآور )، ضد عفونت کلیه ضد صفرا، ضددلهره و اضطراب، ضد زکام ( سرما خوردگی)، آسم، سیاه سرفه تقویت کننده بدن، مقوی معده، ضد دردهای روماتیسمی، استخوان و کمر، مؤثر در دفع سنگهای کلیه و کیسه صفرا.

طرز تهیّه:2 قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

خواص: آرام بخش، بهترین داروی میگرن کهنه و سردردهای ، ضد نفخ، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، خلط آور، تب بر، اشتهاآور.

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

  • دمنوش بهارنارنج: “طبیعت گرم”

خواص: آرام بخش، تقویت کننده قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور

طرز تهیّه: 1قاشق غذاخوری + 2 لیوان آب جوش + نبات

خواص چای سیاه کمتراز چای سبزاست.

عوارض چای سیاه:

  1. ا افزایش ترشح اسیده معده باعث تشدید ناراحتی های معده می­شود.
  2. چای سیاه مانع از جذب آهن شده و کم خونی ناشی از فقرآهن را تشدید می­کند.
  3. کافئین موجود در چای احتمال ایجاد بیماری سیستیت در پستان خانم ها را افزایش می­دهد.
  4. از نظر طب اسلامی و سنتی چای سیاه باعث افزایش تولید خلط سودا در بدن می­شود.

توصیه :

  1. بهتراست از چـای­ هایی استفاده شود که بدون مـواد افزونی همچون رنگ دهنده و طعم دهنده­ ها باشد.
  2. جهت کاهش مضرات چای بهتراست با مصلح آن مصرف شود مصلح چای دارچین و یا هل است.
  3. هیچ وقت فراموش نکنید که مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می­شود از این رو پیشنهاد می­شود در طول هفته خود را با چای های گیاهی مختلفی که برای شما مفید هستند پرکنید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید.

بطور مثال :
خوردن چای معمولی به طور مداوم باعث: خشکی روده معده، خشکی سر و سردشدن مغز، بیماریهای کبدی، استسقاء، گرفتگی عضلات و کمبود آهن می­شود.خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتیاد به کافئین، ناآرامی ، سردرد، بیماری های کبدی می­شود.خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب، کم شدن سوی چشم می­شود.

 

منبع : پرداد

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه انواع دمنوشها با خواصشان”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی