طرز تهیه بورانی اسفناج

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 311 تاریخ : ۲۱ دی ۱۳۹۴

با این مقدار مواد لازم به اندازه ۳ کاسه ماست خوری از ”‌ بورانی اسفناج“ خواهیم داشت.

مواد لازم برای بورانی اسفناج
اسفناج یک کیلو گرم
ماست پرچرب دو کاسه ماست خوری
پودر موسیر یک قاشق غذاخوری
نعنا آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم ، یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده تقریباً معادل ۱۰ گرم

طرز تهیه بورانی اسفناجطرز تهیه بورانی اسفناج

یک کیلوگرم اسفناج پاک نکرده که حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم اسفناج پاک کرده و خرد کرده خواهد داد (معادل ۵ کاسه ماست خوری اسفناج خرد شده)، دو کاسه ماست خوری ماست پرچرب ۴ الی ۵ درصد (معادل ۶۰۰ گرم)

طرز تهیه بورانی اسفناجطرز تهیه بورانی اسفناج

یک قاشق غذاخوری پودر موسیر (تقریباً معادل ۱۲ گرم)

طرز تهیه بورانی اسفناج

طرز تهیه بورانی اسفناج

حدود یک کیلو گرم اسفناج را پاک کرده، شسته و درشت خرد می‌کنیم. آن را با کمی نمک در قابلمه ریخته، با شعله زیاد می‌پزیم تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت‌کوب کوبیده تا یک کاسه ماست خوری اسفناج پخته و له شده به دست آید.

طرز تهیه بورانی اسفناج

یک کاسه ماست خوری اسفناج پخته و له شده را با دو کاسه ماست خوری ماست پرچرب، یک قاشق غذاخوری نعناع خشک آسیاب شده و یک قاشق غذاخوری پودر موسیر یا سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا بورانی حاضر شود.

طرز تهیه بورانی اسفناج

با کمی ماست، نعناع خشک و زعفران آب کرده که با یک قاشق ماست مخلوط شده، می‌توان بورانی را تزئین کرد تا آماده پذیرایی شود.

طرز تهیه بورانی اسفناج

 

طرز تهیه بورانی اسفناج
منبع : پرشین وی از تبیان

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه بورانی اسفناج”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی