طرز تهیه تارت انجیر

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 252 تاریخ : ۲ مرداد ۱۳۹۲

طرز تهیه تارت انجیرمواد لازم تارت انجیر:

انجیر یک اندازه و رسیده بدون ترک خوردگی – ۷۵۰ گرم

خمیر فونسه یا بریزه – ۴۰۰ گرم

کرم پاتی سیر – یک لیوان

کره – ۲۵ گرم

طرز تهیه تارت انجیر :

برای تهیه این تارت به قالب مخصوص تارت که دیواره آن در حدود ۲ تا ۳ سانت است احتیاج داریم. خمیر را روی یک ورقه کاغذ به فرم قالب به ضخامت تقریبا نیم سانت باز می کنیم. دایره خمیر باید کمی بزرگتر از دهانه قالب باشد.

قالب را روی خمیر می گذاریم و اطراف آن را کمی بزرگتر از قالب می بریم و خمیر را با کاغذ بلند کرده در قالب برمی گردانیم و کاغذ را از روی آن برمی داریم و با دست روی آن را صاف کرده باید سطح دیواره قالب از خمیر پوشیده شود.

با چنگال سطح خمیر را چند سوراخ می کنیم تا نان موقع پختن پف نکند و بالا نیاید ، فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم قالب را روی اولین پنجره فر از طرف پائین قرار می دهیم به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تا نان کمی طلائی شود ، قالب را بیرون می آوریم و کرم پاتی سیر را که قبلا آماده کرده ایم روی سطح نان می ریزیم و با لبه کارد آنرا صاف کرده ، انجیر را که شسته و خشک نموده ایم به طور منظم و نزدیک هم روی سطح کرم می چینیم، کره را آب کرده روی انجیرها می ریزیم قالب را دوباره روی آخرین پنجره به طرف بالا قرار می دهیم. حرارت را ۴۵۰ درجه فارنهایت و یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد می نمائیم به مدت نیم ساعت تا روی انجیرها کمی برشته شود ، قالب را بیرون می آوریم و کمی خلال بادام روی ان می ریزیم ، بعد از کاملا سرد شدن کمی پودر قند روی آن می پاشیم ، گرم و سرد این تارت مطبوع است و در صورت مصرف گرم آن بهتر است تارت را در ظرف پیرکس طبخ کنیم و با همان ظرف سر میز ببریم.

منبع : groohashpazi.blogfa

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه تارت انجیر”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی