طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 3037 تاریخ : ۷ دی ۱۳۹۲

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

مواد لازم برای ترشی لیته بادمجان

بادمجون  ۵ کیلو

سرکه به مقدار لازم ( تقریبا” ۳ لیتر سرکه لازمه )

سبزی ترشی پاک شده و خرد شده ۴۰۰ گرم ( جعفری – گشنیز – شوید – نعناع یا پونه – ترخون – مرزه ) اگه مرزه یا ترخون تازه نداشتید می تونید از خشک شده اونا استفاده کنید . البته من دوست دارم سبزیش کمتر باشه پس ۲۵۰ گرم استفاده کردم .

سیر ۵ بوته ( من ۸ بوته استفاده کردم اگه شما هم دوست دارید سیرش بیشتر باشه حسابی خردش کنید )

ادویه ترشی به مقدار لازم

نمک به میزان لازم

پودر فلفل قرمز به مقدار لازم ( می تونید از فلفل سبز تازه هم استفاده کنید )

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

* روش اول :بادمجونها رو بشورید بعد پوست بگیرید و چند قسمت کرده و بریزید توی آبجوش تا نرم بشن بعد ساطوری کنید ( توی شکل ها این روش رو خواهید دید ) .

* روش دوم : بادمجونها رو بشورید بعد با پوست روی اجاق گاز بگیرید یا داخل فر بذارید تا کبابی بشن بعد زیر آب سرد پوست اونا رو جدا کرده و ساطوری کنید ( البته که این خوشمزه تره ولی یه کوچولو وقت گیره ).

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

* بادمجونها رو آبکش کنید .

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

* می تونید از غذاساز یا چرخ گوشت برای خرد کردن بادمجونها استفاده کنید . من از غذاساز استفاده کردم و بخاطر همین مجبور شدم پوست بادمجونا رو بگیرم ( غذاساز من پوست بادمجون رو خرد نمی کنه ). اگه از چرخ گوشت برای چرخ کردن بادمجونها استفاده می کنید لزومی نداره پوست اونا رو بگیرید چون با پوست هم خوشمزه می شه .

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

* برای اینکه سیر راحتتر پوست کنده بشه ۳-۲ ساعت داخل آب خیس کنید .بعد داخل غذاساز خردش کرده و به مواد قبل اضافه کنید .

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

* سبزی رو به ترشی اضافه کنید ( بهتره سبزی آب نداشته باشن ) .

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

* از آنجایی که من توی پاک کردن سبزی خیلی تنبل تشریف دارم پس سبزی حاضری گرفتم . مقدار ۴۰۰ گرم سبزی بعد از پاک کردن هست پس خودتون ببینید چقدر سبزی باید بگیرید که این مقدار بهتون بده ( البته من دوست داشتم سبزیش کمتر باشه و ۲۵۰ گرم ریختم )

* نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کرده و کاملا” مخلوط کنید .

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

*  با توجه به غلظتی که مدنظرتون هست سرکه بریزید . برای این مقدار تقریبا” سه لیتر سرکه باید در نظر بگیرید .

* یه چند روز صبر می کنیم تا این ترشی بسیار بسیار خوشمزه آماده بشه و اینهم از ترشی خوشمزه ما .

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه ترشی لیته بادمجان”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی