طرز تهیه خرما رولتی

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 445 تاریخ : ۹ دی ۱۳۹۲

 

طرز تهیه خرما رولتیمواد لازم خرما رولتی
خرما: ۴۰۰ گرم
کره آب شده: ۳ قاشق سرپر
آرد: ۱۵۰ گرم
روغن جامد: ۸۰ گرم
گردو پودر شده : ۱۰۰ گرم
دارچین: یک قاشق سرپر
زنجبیل: یک قاشق سرپر
طرز تهیه خرما رولتی
خرما را چرخ کرده و روی حرارت قرار می دهیم. کره را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نرم شود. پودر گردو و دارچین و زنجبیل را به آن اضافه کرده و در ظرفی دیگر روغن را آب کرده و آرد تفت داده و الک شده را به آن اضافه می کنیم. هم می زنیم تا آرد به خورد روغن برود. خرما را ما بین دو نایلون چرب شده به شکل مستطیل باز کرده و از مواد آرد روی آن صاف کرده و به کمک نایلون آن را رولت می کنیم و حدود ۲ ساعت اجازه می دهیم تا رولت بسته شود. حالا نیم سانت ، نیم سانت برش می دهیم.
نیلوفر جعفربیگی

منبع : آشپزآنلاین

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
  • آموزش درست کردن دسر خرما و کارامل

    آموزش درست کردن دسر خرما و کارامل

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه خرما رولتی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی