آموزش درست کردن دسر خرما و کارامل
مواد لازم دسر کارامل و خرما
خرمای بدون پوست و هسته ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
شیر یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
سس کارامل ۸۰ گرم
پودر قهوه فوری ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه دسر کارامال و خرما
شیر را داخل قابلمه ریخته و سپس خامه را اضافه می نماییم .
پوست و هسته خرما را گرفته و کاملا با چنگال له می کنیم و به مواد قبل می افزاییم.
سپس سس کارامل رو اضافه می کنیم.
پودر ژلاتین رو روی مواد می پاشیم .
و در آخر قهوه فوری رو می ریزیم و قابلمه رو روی حرارت قرار می دیم و مدام هم می زنیم.
این هم زدن تا وقتی ادامه داره که مواد با هم مخلوط شده و شیر به حد جوش برسه ولی نجوشه.
سپس از روی حرارت برداشته و داخل صافی می ریزیم تا کاملا صاف شده و ریشه یا پوست خرما داخل دسر نمونه.
بعد داخل قالب ریخته و در یخچال بمدت حداقل ۴ ساعت قرار می دیم.
برای زیبایی بیشتر بعد از بسته شدن دسر ، روی اون اسپری برنز زده و در ظرف مورد نظر می چینیم.
این هم دسر خوشمزه که با میوه بسیار خوشمزه تر خواهد شد.
بهارک مبینی
منبع : baharsite.com