طرز تهیه دسر پای سیب
مواد لازم برای یک قالب پای سیب ۲۵ سانتی:
آرد:۳۰۰ گرم
پودر قند:۱۵۰ گرم
کره:۱۵۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد
شکر:۱/۴ (یک چهارم) پیمانه
سیب:۵ عدد متوسط پوست کنده و خورد شده.
دارچین:۱ ق.س
وانیل: ۱/۴ ( یک چهارم) ق م
آب سرد:به میزان لازم
یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق چای خوری پودر قند برای رومال کردن
طرز تهیه دسر پای سیب :
* ابتدا ارد و کره را با نوک انگشتان خود به خوبی با هم مخلوط کنید.
* انقدر این کار را ادامه دهید تا مانند تصویر زیر به صورت خورده نان دربیاد.
* سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
* تخم مرغ را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا خمیر بدست بیاد .
* در صورت نیاز قاشق قاشق اب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر شود.
* نکته:در این مرحله ممکن است کمی خمیربه دست بچسبد که باید کم کم به آن آرد اضافه کنید تا خمیر یک دست و لطیف شود.
* خمیر را داخل نایلون به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
* در این فاصله ، سیب ها را پوست کنده و قاچ کنید شکر پاشیده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
* وقتی سیب ها آب انداخت دارچین و کره را اضافه کنید .
* خمیر را بین دو نایلون بازکرده و کف قالب تارت پهن کنید.مقداری از خمیر را برای نوار های روی پای کنار بگذارید.
* سیب ها را بعد از خنک شدن روی کار بچینید.
* بقیه خمیر را به صورت نواری روی کار پهن کرده سپس زرده و پودر قند را با هم مخلوط کرده و روی نوارها بزنید .
* سپس به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در فر گرم شده قرار دهید.نوش جان
منبع : baharsite.com