طرز تهیه بستنی سوربه

مجموعه: آشپزی, نوشیدنی ها و بستنی تعداد بازدید: 306 تاریخ : ۳۱ فروردین ۱۳۹۲

طرز تهیه بستنی سوربه

مواد لازم سوربه:

توت فرنگی رسیده – 2 کیلوگرم

شکر – 200 تا 250 گرم

آب لیمو ترش – 2 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی برای تزئین سوربه

طرز تهیه سوربه:

سوربه نوعی بستنی توت فرنگی می باشد که برای درست کردن آن ابتدا دم توت فرنگی ها را گرفته آن ها را می شوئیم و در صافی می ریزیم . بعد توت ها را با ماشین یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم. شکر را با پوره توت فرنگی مخلوط نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود . سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی می ریزیم و ظرف را در فریزر قرار می دهیم . بعد از کمی بسته شدن آن را هم زده دوباره در فریزر می گذاریم . دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شده ، ولی یخ نزند .

بستنی را با قاشق مخصوص بستنی یا قاشق سوپخوری در بستنی خوری می ریزیم و مطابق شکل روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی تزئین می کنیم. می توان 2 تا 3 عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی قرار داده ، آن را زیباتر و مطلوب تر ساخت.

منبع : groohashpazi.blogfa

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه بستنی سوربه”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی