Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/class-twitter.php on line 505

طرز تهیه شله زرد

مجموعه: آشپزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 204 تاریخ : ۲۸ تیر ۱۳۹۲

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

 

طرز تهیه شله زرد

مواد اولیه شله زرد :

 

برنج نيم‌دانه يك پيمانه

آب هشت پيمانه

شكر دو و نيم پيمانه

گلاب 1/3 پيمانه

خلال بادام نصف پيمانه

كره 50 گرم

زعفران دم‌شده به ميزان لازم

نشاسته دو قاشق سوپخوري خلال پسته پيمانه

پودر هل يك قاشق چايخوري
 

نكتــه: توجه داشته باشيد وقتي شكر را اضافه مي‌كنيد برنج ديگر آب نمي‌كشد پس زماني شكر را اضافه كنيد كه شله‌زرد شما به غلظت دلخواه‌تان رسيده باشد.

طرز تهیه شله زرد :

 شله‌زرد از جمله دسرهايي است كه طرفداران زيادي دارد و در ماه رمضان معمولا همراه افطار سرو مي‌شود. اين شله‌زرد را تهيه كنيد و سفره افطار خود را با آن مزين نماييد. برنج را هشت ساعت خيس مي‌كنيم. سپس با آب روي حرارت مي‌گذاريم تا كاملا مغز پخت شود. زعفران، خلال بادام، پودر هل و شكر را به برنج اضافه مي‌نماييم. نشاسته را در كمي آب حل نموده و از صافي رد كرده و به مواد اضافه مي‌كنيم. بعد كره و گلاب را هم مي‌ريزيم و صبر مي‌كنيم تا جا بيفتد در آخر خلال پسته را افزوده و شله‌زرد را سرو مي‌كنيم

 

گرد آوری : گروه آشپزی سایه خیس

منبع : elham1001.blogfa

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شله زرد”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی