طرز تهیه شیر برنج قالبی

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 568 تاریخ : ۲۸ تیر ۱۳۹۲

 طرز تهیه شیر برنج قالبی

مواد لارم شیر برنچ قالبی :

برنج نيم‌دانه  200 گرم

 شير دو ليتر

خامه ساده200 گرم

هل آسياب شده نصف قاشق چايخوري

گلاب نصف پيمانه(125 ميلي‌ليتر)

ژلاتين10 ورق

طرز تهيه شیر برنج قالبی :

برنج را حدود دو ساعت خيس مي‌كنيم. آن را با دو ليوان آب مي‌پزيم تا نرم شود.

سپس شير، خامه و هل را اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم شيربرنج روي حرارت ملايم بجوشد و كمي غليظ شود.

گلاب را افزوده و بعد از چند جوش شيربرنج را از روي حرارت بر مي‌داريم و براي پذيرايي در ظرف مورد نظر مي‌ريزيم. ژلاتين‌ها را در آب سرد خيس كرده و سپس به روش بن‌ماري حل مي‌كنيم و تا شيربرنج گرم است، قبل از ريختن در ظرف مورد نظر اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم، سپس در قالب يا ظرف مورد نظر مي‌ريزيم. شيربرنج را مي‌توانيد با شيره انگور و انواع مربا ميل كنيد.

گردآوری : گروه آشپزی شایه خیس

خانم غزاله تقوی کارشناس آشپزی        مجله  102  صفحه18

منبع  :آشپزی خانواده سبز

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شیر برنج قالبی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی