طرز تهیه شیر برنج قالبی
مواد لارم شیر برنچ قالبی :
برنج نيمدانه 200 گرم
شير دو ليتر
خامه ساده200 گرم
هل آسياب شده نصف قاشق چايخوري
گلاب نصف پيمانه(125 ميليليتر)
ژلاتين10 ورق
طرز تهيه شیر برنج قالبی :
برنج را حدود دو ساعت خيس ميكنيم. آن را با دو ليوان آب ميپزيم تا نرم شود.
سپس شير، خامه و هل را اضافه ميكنيم و ميگذاريم شيربرنج روي حرارت ملايم بجوشد و كمي غليظ شود.
گلاب را افزوده و بعد از چند جوش شيربرنج را از روي حرارت بر ميداريم و براي پذيرايي در ظرف مورد نظر ميريزيم. ژلاتينها را در آب سرد خيس كرده و سپس به روش بنماري حل ميكنيم و تا شيربرنج گرم است، قبل از ريختن در ظرف مورد نظر اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، سپس در قالب يا ظرف مورد نظر ميريزيم. شيربرنج را ميتوانيد با شيره انگور و انواع مربا ميل كنيد.
خانم غزاله تقوی کارشناس آشپزی مجله 102 صفحه18
منبع :آشپزی خانواده سبز