طرز تهیه لوز نارگیل خانگی
شیرینی خوشمزه مخصوص عید
مواد لازم لوز نارگیل
شکر : ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آب : ا پیمانه یا ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل (نرم وچرخ شده یا آسیاب شده) : ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
مراحل تهیه لوز نارگیل
ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود.
سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید.
پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود.
بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.
منبع : beytoote.com