طرز تهیه لوز نارگیل خانگی

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 550 تاریخ : ۷ بهمن ۱۳۹۴

شیرینی خوشمزه مخصوص عید

مواد لازم لوز نارگیل

شکر : ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آب : ا پیمانه یا ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل (نرم وچرخ شده یا آسیاب شده) : ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم


مراحل تهیه لوز نارگیل

ابتدا برای تهیه ی شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود.

سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید.

پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود.

بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.

 

طرز تهیه لوز نارگیل خانگی

منبع : beytoote.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه لوز نارگیل خانگی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی