طرز تهیه نان شکلاتی تمشک و موز

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی, انواع دسر و مربا تعداد بازدید: 145 تاریخ : ۲۳ مهر ۱۳۹۲

Notice: Undefined offset: 0 in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-content/plugins/seo-optimized-images/seo-optimized-images.php on line 131

 

 

طرز تهیه نان شکلاتی تمشک و موز

 

مواد لازم نان شکلاتی موز و تمشک :

•    دو پیمانه آرد کامل
•    1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
•    نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
•    نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
•    1/4  قاشق چایخوری نمک
•    1/4  قاشق چایخوری جوزهندی
•    1/8  قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
•    دو عدد تخم مرغ همزده
•    یک پیمانه موز له شده (4 تا 5 عدد موز متوسط)
•    یک پیمانه شکر
•    نصف پیمانه روغن گیاهی یا کره آب شده
•    ¼ پیمانه گردوی خرد شده
•    ¼ پیمانه تمشک
•    نصف پیمانه شکلات تلخ
•    ¼ پیمانه مربای تمشک
•    نصف قاشق چایخوری شورتنینگ
•    1/3 پیمانه تکه های شکلات تلخ
•    استروزل*

طرز تهیه نان شکلاتی موز و تمشک

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف یا قالب مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، نمک، جوز هندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. یک چاله در وسط مخلوط آرد ایجاد کنید.

2. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها، موز، شکر و روغن را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به طور یکجا داخل مخلوط آرد بریزید. آنها را هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند. گردو و ¼ پیمانه شکلات تلخ را اضافه کنید. مواد را داخل قالب بریزید. تمشک ها را روی آنها و در آخر استروزل روی خمیر بریزد.

3. به مدت 55 تا 60 دقیقه آن را در فر بپزید. یک چنگال را در مرکز کیک فرو کنید اگر نچسبید و چنگال تمیز بیرون آمد یعنی وسط آن نیز پخته است. کیک را 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.

4. در یک کاسه، 1/3 پیمانه شکلات تلخ را با نصف قاشق چایخوری شورتنینگ مخلوط کنید. آن 20 ثانیه را داخل مایکروفر با قدرت 70 درصد قرار دهید تا ذوب شود. 15 ثانیه هم بزنید و روی نان خنک شده بریزید.

5. ¼ پیمانه تمشک را نیز به مدت 20 تا 30 ثانیه داخل کاسه داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی نان بریزید و سرو کنید.  

استروزل

مواد لازم استروزل

    3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
    دو قاشق غذاخوری آرد کامل
    4 قاشق چایخوری کره
    ¼ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه استروزل

1. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای و آرد را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل غذاساز بریزد و کره را اضافه کنید تا حسابی یکدست شود. در آخر گردو را اضافه کنید و هم بزنید.

 

 

منبع : برترین ها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه نان شکلاتی تمشک و موز”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی