طرز تهیه نان والوان
در اینجا قصد آموزش خمیر هزارلا و انواع فیلینگ رو ندارم . بلکه یکی از کاربردهای خمیر هزارلا رو می خواستم براتون توضیح بدم تا ببینید که با این روش چقدر می تونید تنوع ایجاد کنید . این خمیر و این نوع روش برش کاربردهای زیادی داره و شما می تونید برای انواع شیرینی ها و با انواع کرمها داخلش رو پر کنید . حتی برای دسر هم می شه با میوه ها و خامه یا کرمهای مختلف اونو پر کرده و سرو نمود.از همه مهم تر چون نان بسیار لطیف و تردی هست بخاطر همین می تونید برای غذاهای مختلف اونو درنظر بگیرید و انواع اردورها رو باهاش درست کنید مثلا سالاد الویه ، سالاد مرغ و …
طرز تهیه نان والوان
همونطوریکه ممکنه اطلاع داشته باشید برای تهیه والوان نیاز به خمیر ( هزارلا یا میلفوی یا ورقه ای یا کره ای یا لایه ای ) داریم.
بعد از اینکه خمیر رو تهیه کردید با یه خمیربر ، خمیر رو به مربع هایی به ابعاد تقریبی ۶*۶ سانت برش بدین. بسته به نوع مصرف ممکنه این ابعاد متغیر باشه .
سپس با یه کاتر کوچک تر دوباره وسط خمیر رو برش بدین .
پس ما یه خمیر مربع خواهیم داشت به ابعاد ۶*۶ سانت که وسطش برش نخورده مثل تصویر پایین و مربع های دیگه مون به ابعاد ۶*۶ سانت خواهند بود طوریکه وسط شون رو با یه کاتر مربع دوباره برش زدیم ( مثل تصویر بالا ) .
حالا برای اینکه اینا به هم وصل بشن نیاز به یه چسب داریم . دردسترس ترین چسب ، آب هست . پس قلمو رو کمی خیس کرده و دورتادور خمیر مربع رو مرطوب می کنیم تا خمیرهای مربع شکل توخالی رو بهش بچسبونیم . هر لایه رو که می خوایم به لایه قبلی بچسبونیم باید بین شون آب بزنیم ( یادتون نره وگرنه بعد از پخت نانها از هم باز میشه).
بعد خمیر رو به سینی منتقل می کنیم .
بعد از انتقال همه خمیر ها در طبقه وسط فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار بدین تا نانها پف کرده و روشون طلایی بشه .
برای اینکه روی نانها خوش رنگ تر بشه می تونید کمی زرده تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی آخرین خمیر بمالید.
این نانها قابلیت فریزر شدن رو دارن . پس میشه اونا رو فریز کنید و هر وقت نیاز دارید فوری از فریر درآورده و داخلش رو پر کنید.
بهارک مبینی
منبع : baharsite.com