طرز تهیه کلوچه خرما و گردو

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 148 تاریخ : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲

 

  • مواد لازم کلوچه

روغن مایع 110 گرم

شکر 25 گرم

مایه خمیر فوری 6 گرم

شیر ولرم 250 میلی لیتر

آرد حدود 450 گرم

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

  • مواد میانی

خرما 250 گرم

گردو 150 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

زنجبیل 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کلوچه خرما و گردو

  • طرز تهیه کلوچه

ابتدا خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است) سپس شکر را به علاوه روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد.

پس از کمی ورز دادن روی خمیر را پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های 50 گرمی چانه کرده مواد میانی را وسط آن قرار داده و آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و کنجد پاشیده در فر 200 درجه سانتیگراد یا شماره گاز 5 و یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم ندارد)

  • طرز تهیه مواد میانی

خرما را از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آن را بگیرید کمی حرارت دهید سپس با پشت قاشق کمی آن را له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4045
نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه کلوچه خرما و گردو”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی