طرز پخت بادمجان سوخاری

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 276 تاریخ : ۲۷ دی ۱۳۹۴

طرز پخت بادمجان سوخاری

بادمجون سوخاری یکی دیگه از غذاهای لذیذیه که میشه با بادمجون درست کرد که بیشتر به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو میشه و به دلیل سوخاری شدن، بادمجون روغن زیادی رو به خودش نمیگیره.پس اگه بادمجون دوست دارید حتما امتحانش کنید .با وجود اینکه خیلی سریع اماده میشه اما به شدت خوشمزه است…تصور کنید … یه لقمه ترد که وقتی گازش میزنید داخلش بادمجون نرم باشه…..

مواد لازم بادمجان سوخاری
بادمجان قلمی و درشت ۱عدد
آرد سوخاری نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک,فلفل و اویشن
آرد نصف پیمانه

طرز تهیه بادمجان سوخاری

ابتدا پوست بادمجون رو به صورت راه راه برش میدیم و اون رو به ضخامت نیم سانت حلقه حلقه میکنیم.

طرز پخت بادمجان سوخاری

تخم مرغ ، آرد و آرد سوخاری رو تو سه تا ظرف میریزیم و نمک,فلفل و اویشن رو به ارد سوخاری اضافه میکنیم.

طرز پخت بادمجان سوخاری

یک حلقه از بادمجون رو ابتدا در آرد میغلطونیم و کاملا آرد اضافیش رو میگیریم.

طرز پخت بادمجان سوخاری

بعد در تخم مرغ…

طرز پخت بادمجان سوخاری

و آرد سوخاری…

طرز پخت بادمجان سوخاری

همه رو به همین ترتیب اماده کنید.

طرز پخت بادمجان سوخاری

روغن رو داغ کنید و بادمجون ها رو تو روغن داغ سرخ کنید.

طرز پخت بادمجان سوخاری

وقتی یه طرف بادمجون ها سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ شه.

طرز پخت بادمجان سوخاری

وقتی اماده شد بادمجون رو روی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته شه.

طرز پخت بادمجان سوخاری

سعی کنید سرعت عمل بالایی داشته باشین و از ظرف بزرگ برای سرخ کردن استفاده کنید تا همه رو تو یه مرحله اماده کنید.چون این غذا حتما باید گرم سرو بشه.

 

باز هم تاکید میکنم که حتما باید گرم سرو بشه…

این غذا رو درست کنید و از خوردنش با سس گوجه فرنگی ترجیحا” تند لذت ببرین..نوش جان!

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز پخت بادمجان سوخاری”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی