طرز پخت مثلث خامه ای

مجموعه: آشپزی, آموزش شیرینی پزی تعداد بازدید: 438 تاریخ : ۳۰ بهمن ۱۳۹۱

طرز پخت مثلث خامه ای

مواد لازم مثلث خامه ای:

آرد دو پیمانه
بیکینگ‌پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
شکر دو قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم (نصف پیمانه)
خامه ۳۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
شوید خردشده یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ یک عدد

طرز تهیه مثلث خامه ای :

آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنیر باقی‌مانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

منبع: groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

یک دیدگاه برای “طرز پخت مثلث خامه ای”

  1. ناشناس

    با سلام و خسته نباشید،وب سایت جالب و پرمحتوایی دارین،خیلی متشکریم از آموزش خوبتون.

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی