طرز پخت نازخاتون (غذای شمالی)

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 170 تاریخ : ۸ آذر ۱۳۹۲
طرز پخت نازخاتون (غذای شمالی)


مواد لازم برای درست کردن نازخاتون

•    8 عدد بادنجان قلمی
•    5  عدد گوجه فرنگی درشت
•    نصف پیمانه آب‌غوره
•    یك قاشق غذاخوری نعنای خشك
•    3 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده
•    1 قاشق غذاخوری گل‌پر
•    دو پیمانه آب انار (یا 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار)

طرز تهیه نازخاتون

1. بادنجان ها را كبابی کنید. یا در صورت دلخواه آنها را به مدت نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید، ساطوری کنید و کنار بگذارید.

2. روی گوجه فرنگی ها مقداری آبجوش بریزید تا پوست آنها به راحتی كنده شود. سپس آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

3. در این مرحله، بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب‌غوره روی حرارت ملایم قرار دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گل‌پر، نعنا و پیاز رنده شده را بریزید و از روی شعله بردارید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

4. این غذا را می توانید با  مقداری گردوی خرد شده تزیین و سرو کنید.

 

منبع : برترینها

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز پخت نازخاتون (غذای شمالی)”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی