طرز پخت کباب سینه مرغ ساتای (کباب چیکن ساتای)

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 207 تاریخ : ۲۷ مهر ۱۳۹۳

مواد لازم کباب چیکن ساتای
خامه ترش  ۲/۳ پیمانه
ریحان تازه دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای ۱ قاشق غذاخوری
ادویه تایلندی ۱ قاشق چایخوری
کره آب شده ۱ قاشق غذاخوری
آناناس تازه ۱ عدد
سیر رنده شده  ۱ حبه
روغن
فلفل قرمز تازه
سینه مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم
برنج پخته شده ۲ پیمانه

طرز تهیه چیکن ساتای
برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس‌ها را نیز ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.

 

طرز پخت کباب سینه مرغ ساتای (کباب چیکن ساتای)

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط


    Notice: WP_Query از نگارش 3.1.0 از رده خارج شده! caller_get_posts تاریخ‌گذشته است. به جای آن از ignore_sticky_posts استفاده کنید. in /home/bndon/domains/bighbigh.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 4080
نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز پخت کباب سینه مرغ ساتای (کباب چیکن ساتای)”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی