کوکوی پاغازه (غذای سنتی کرمانشاه)

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 223 تاریخ : ۲۲ اسفند ۱۳۹۱

کوکوی پاغازه (غذای سنتی کرمانشاه)

مواد لازم  کوکوی پاغازه:

ـ پاغازه ۵/۰ کیلو گرم

ـ آرد ۱ الی ۲ قاشق

ـ پیاز ۱ عدد

ـ تخم مرغ ۴ الی ۵ عدد

ـ نمک و زردچوبه به میزان لازم

ـ سیر رنده شده ۱ حبه

ـ روغن ۱ قاشق برای سرخ

طرز تهیه کوکوی پاغازه:

فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند . پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .

پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

منبع : ashpazierangin.net

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “کوکوی پاغازه (غذای سنتی کرمانشاه)”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی