آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی
مواد لازم پاناکوتا بستنی
پودر ژلاتین ۴ ق س
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر ۱.۵ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
شکر ۸ ق غ
گلاب ۱ لیوان
زعفران دم کرده یک چهارم پیمانه
اسانس هل ۱ق چ ( از پودر هل هم میتوان استفاده کرد ولی اسانس ترجیح داده می شود)
طرز تهیه پاناکوتا بستنی سنتی
شیر را توی قابلمه بریزید. سپس روش خامه و هل و وانیل و شکر و پودر ژلاتین را بریزید.
روی حرارت کم قرار دهید تا همه مواد حل بشه و یکنواخت بشه ولی اصلا نجوشد .
بعد گلاب و زعفران را هم اضافه کنید .
برای یکدست مایه می تونید از صافی رد کنید .
بعد توی قالب بریزید و بزارید حدود ۲-۳ساعت توی یخچال تا خودشو بگیرد.
بعد با پشت چاقو دسر را از قالب جدا کرده و راحت توی ظرف برگردونید .
سپس با اکلیل و یا مروارید خوراکی و انواع بریلو متالیک تزیین کنید .
شراره طیران
منبع : baharsite.com