آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

مجموعه: آشپزی, نوشیدنی ها و بستنی تعداد بازدید: 800 تاریخ : ۴ شهریور ۱۳۹۴

مواد لازم پاناکوتا بستنی
پودر ژلاتین ۴ ق س
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر ۱.۵ لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
شکر ۸ ق غ
گلاب ۱ لیوان
زعفران دم کرده یک چهارم پیمانه
اسانس هل ۱ق چ ( از پودر هل هم میتوان استفاده کرد ولی اسانس ترجیح داده می شود)

طرز تهیه پاناکوتا بستنی سنتی

شیر را توی قابلمه بریزید. سپس روش خامه و هل و وانیل و شکر و پودر ژلاتین را بریزید.

روی حرارت کم قرار دهید تا همه مواد حل بشه و یکنواخت بشه ولی اصلا نجوشد .

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

بعد گلاب و زعفران را هم اضافه کنید .

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

برای یکدست مایه می تونید از صافی رد کنید .

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

بعد توی قالب بریزید و بزارید حدود ۲-۳ساعت توی یخچال تا خودشو بگیرد.

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

بعد با پشت چاقو دسر را از قالب جدا کرده و راحت توی ظرف برگردونید .

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

سپس با اکلیل و یا مروارید خوراکی و انواع بریلو متالیک تزیین کنید .

آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی

 

شراره طیران
منبع : baharsite.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن پاناکوتا بستنی سنتی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی