پخت بادمجان کباب غذای شمالی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 607 تاریخ : ۱۴ دی ۱۳۹۴

بادمجان کباب یا بادمجان شکم پر شمالی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بحساب می‌آید و بصورت پیش غذا یا غذای اصلی در کنار برنج یا نان سرو می‌شود. در تهیه این خوراک علاوه بر سبزیهای متداول، از سبزیهایی بومی هم استفاده می‌شود، دوستانی که امکان دسترسی به سبزیهای بومی را ندارند، میتوانند مقدار بیشتری نعنا را جایگزین کنند.

مواد لازم بادمجان کباب

بادمجان درشت: ۷ عدد
سیرمحلی شمالی : ۳ حبه
گردوساییده شده : ۲ قاشق غذا خوری
رب انار ترش: ۴ قاشق مربا خوری ( کم یا زیاد بسته با ذائقه شما)
چوچاغ خورد شده در صورت در دسترس بودن : یک مشت !
یکی دو قاشق سبزی‌های معطر خیلی ریز خورد شده مثل جعفری و خیلی کم گشنیز
در صورت تمایل یکی دو عدد فلفل سبز تازه
نمک و فلفل : به مقدرا لازم
گلپر : نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه بادمجان کباب
بادمجان‌ها را به صورتی پوست گرفته و از وسط چهار قاچ کنید طوری که سر و ته بادمجان از هم جدا نشود بهتر است قسمت بالایی بادمجان را نگه دارید تا وا نره

بادمجان‌ها رو سرخ کنید تا کاملا طلایی شود تا خمیر نشه یا وا نره سبزی خرد شده و گردو را مولینکس می‌کنید تا کاملا له شود پیاز را رنده کنید .

بعد از سرخ شدن مواد بادمجان‌ها را باز می‌کنیم و مواد را با قاشق در آن می‌ریزیم تا پر شود برای تزئین خورشت می‌توانید گوجه را هم با این مواد پر کنید و در کنار بادمجان‌ها بگذارید تا مغز پخت شود (برای اینکار بهتر است از گوجه‌های کوچک استفاده شود وسط آن را چهارقاچ کنید طوری که ته آن از هم جدا نشود بعد مواد را وسط آن بریزید تا شبیه گل شود من اینجا چون گوجه‌های بزرگ داشتم وسط آن را نصف کردم و داخل آن را خالی کردم و با مواد پر کردم)

بعد از پر کردن همه‌ی بادمجان‌ها آنها را در ماهیتابه می‌چینیم و می‌گذاریم روی حرارت تا سرخ شود معمولا نیم ساعت با حرارت کم برای سرخ شدنش کافیست .

پخت بادمجان کباب غذای شمالی

منبع :
meze .ir
ircook.blogfa .com/tag
justladies .ir/thread4983.html

تیشینه

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “پخت بادمجان کباب غذای شمالی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی