کباب لاری با پیاز سرخ شده

0
تعداد بازدید : 406

کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و به مناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

کباب لاری با پیاز سرخ شده

مواد لازم کباب لاری

فیله گوساله خرد شده: ۴۰۰ گرم
قرص عصاره گوشت: ۱ عدد
ماست: ۱ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد: ۳ قاشق سوپخوری
فلفل پاپریکا: ۴/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: ۸
پیاز رنده شده: ۱ عدد

روش تهیه کباب لاری

۱٫ فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت ۵ دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویه‌ها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.

۲٫ به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت ۶ الی ۷ دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.

 

منبع : پرشین وی از مجله زندگی ایده آل

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Enter Captcha Here : *

Reload Image