آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 159 تاریخ : ۷ آذر ۱۳۹۴

مواد لازم پیراشکی سیب زمینی

سیب زمینی: ۶ تا۷ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۱ عدد، نمک
فلفل روغن و آویشن: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
پودر سوخاری: به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.

بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.

طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود.

پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید و در دیس چیده و اطراف آن را چند برش گوجه فرنگی و لیمو، زیتون و خیار شور چیده و روی آنها را با سس کچاب تند تزئین کرده و میل کنید.

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

 

تبیان زنجان از چاردیواری

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی