آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 149 تاریخ : ۷ آذر ۱۳۹۴

مواد لازم پیراشکی سیب زمینی

سیب زمینی: ۶ تا۷ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ریز خرد شده: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: ۱ عدد، نمک
فلفل روغن و آویشن: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
پودر سوخاری: به میزان لازم

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.

بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.

تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیب زمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.

طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود.

پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید و در دیس چیده و اطراف آن را چند برش گوجه فرنگی و لیمو، زیتون و خیار شور چیده و روی آنها را با سس کچاب تند تزئین کرده و میل کنید.

آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی

 

تبیان زنجان از چاردیواری

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن پیراشکی سیب زمینی”

قالب تفریحی