طرز تهیه آش انار (اراک)
مواد لازم آش انار
برنج:۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
انار:۲ کیلو(یا رب انار ۲/۱ پیمانه)
گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
پیاز سرخ کرده:۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع): ۱ کیلو
لپه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
گلپر: یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه آش انار
لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی میریزیم روی آتش ملایم میگذاریم کمی نمک و فلفل میریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت میشوییم و داخل لپه میریزیم میگذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفتهها را داخل آش میریزیم سبزی را نیز تمیز مینماییم و میشوییم و خرد میکنیم،به مایه آش اضافه میکنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را میگیریم و داخل آش میریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه میکنیم و آش را در ظرف میریزیم و کمی نعناع داغ روی آن میدهیم(با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست میکنیم)
منابع :
http://www.ashpazonline.com/cook338.html
تیشنیه