آموزش پیتزا مرغ

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 324 تاریخ : ۷ شهریور ۱۳۹۶

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

پنیر گودا : ۱۰۰ گرم
پودر خمیر ترش :
یک و یک دوم قاشق چایخوری
آب ولرم
: یک و یک دوم پیمانه
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
نمک : یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود

بعد از ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷ دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود.

خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.

به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .

مواد لازم برای تهیه پیتزا

سینه مرغ خلال شده : ۲ عدد
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام ۱۵۰ گرم
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
زعفران حل شده : ۳ قاشق سوپخوری
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :۱ عدد

طرز تهیه پیتزای مرغ

روغن زیتون را در تابه میریزیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم

آنگاه سینه مرغ، پیازچه،  فلفل دلمه ای، جعفری خرد شده، قارچ، فلفل و نمک را به آن اضافه کرده تفت می دهیم

سپس روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم

ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم.

سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.

منبع : گروه آشپزی

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش پیتزا مرغ”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی