آموزش کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو

کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی

آموزش کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو

 

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو

پودر گردو آسیاب شده ۱ فنجان
وانیل ۳ قاشق چایخوری
شیره طلائی یا عسل ۲ یا ۳ قاشق و ½ فنجان
بادام هندی خرد شده ۲ فنجان
پودر کاکائو ۱/۳ و ۱ فنجان
آب ½ فنجان
روغن نارگیل ½ فنجان

 

 

آموزش کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو

 

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با گردو
پودر گردو را همراه با ۳ قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و ۱ قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.
۱۰ تا ۱۲ عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.

بادام هندی خرد شده را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید.

بادام هندی را با شیر شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.

مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.

 

 

آموزش کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Enter Captcha Here : *

Reload Image