آموزش کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو
کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کرم شکلاتی با گردو
پودر گردو آسیاب شده ۱ فنجان
وانیل ۳ قاشق چایخوری
شیره طلائی یا عسل ۲ یا ۳ قاشق و ½ فنجان
بادام هندی خرد شده ۲ فنجان
پودر کاکائو ۱/۳ و ۱ فنجان
آب ½ فنجان
روغن نارگیل ½ فنجان
طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با گردو
پودر گردو را همراه با ۳ قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و ۱ قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.
۱۰ تا ۱۲ عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.
بادام هندی خرد شده را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید.
بادام هندی را با شیر شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.
مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.