آموزش درست کردن به ترشی

مجموعه: آشپزی, ترشیجات ، سالاد و سس تعداد بازدید: 198 تاریخ : ۲۸ آبان ۱۳۹۳

مواد لازم به ترشی

سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر
به یک کیلو‌گرم
نمک

طرز تهیه به ترشی

به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.

درب شیشه را محکم بسته و بگذارید ۱۴ روز ترشی عمل بیاید.

ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

آموزش درست کردن به ترشی

منبع : groohashpazi.blogfa.com

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن به ترشی”

  1. جدیدترین اخبار
  2. پربیننده ترین اخبار
قالب تفریحی