طرز تهیه اشپیل شور غذای محلی گیلان

مجموعه: آشپزی, آموزش انواع غذاها تعداد بازدید: 99 تاریخ : ۴ اردیبهشت ۱۳۹۵

مواد لازم اشپیل شور

اشپیل خام ماهی سفید : دو عدد
نمک : دو پیمانه
ورق A4 : چهار ورق

اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که بطور متداول در استان های شمالی کشور مورد استفاده قرار میگیرد.

طرز تهیه آن بسیار آسان است، که در ابتدا اشپیل را طوری می‌شوییم که کیسه آن آسیب نبیند و بعد از خشک کردن اشپیل دو ورق کاغذ A4 را در ته ظرف مناسب انداخته و یک لایه نمک به قطر دو سانتی‌متر می‌پاشیم و اشپیل را روی آن قرار می‌دهیم و بقیه نمک را روی اشپیل می‌ پاشیم طوری که اشپیل دیده نشود. دو ورق A4 بعدی را روی اشپیل قرار می‌دهیم، در ظرف را بسته بعد از ۱۰ روز در دمای معمولی اشپیل آماده مصرف می‌باشد.

نکات مهم درباره اشپیل شور
۱) اشپیل در استان گیلان در کنار اغلب غذاها مانند: میرزاقاسمی، باقلا‌قاتق ،گل در چمن و… مصرف می‌شود.
۲) اشپل شور به علت نمک زیاد معمولا به مقدار کم و با غذا مصرف میشود ولی قبل از مصرف آن بهتر است نمک زیادی آن را بگیریم. برای گرفتن شوری اشپیل آن را در یک ظرف روی بخار آب قرار داده (به طریق بن‌ماری) بعد از ۲۰ دقیقه بر می‌داریم.

طرز تهیه اشپیل شور غذای محلی گیلان

طرز تهیه اشپیل شور غذای محلی گیلان

منبع : سیری در ایران

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه اشپیل شور غذای محلی گیلان”

قالب تفریحی