آرشیو : آموزش انواع غذاها

آموزش پیتزا مرغ

آموزش پیتزا مرغ

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا پنیر گودا : ۱۰۰ گرم پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری آب ولرم : یک ...

ادامه مطلب
اموزش سیب زمینی با طعم لیمو نمکی

اموزش سیب زمینی با طعم لیمو نمکی

مواد اولیه سیب زمینی با طعم لیمو نمکی برای ۳ نفر نمک دریا ۳ قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده به میزان لازم روغن سرخ‌کردنی ...

ادامه مطلب
آموزش پاپ کورن مرغی

آموزش پاپ کورن مرغی

مواد اولیه پاپ کورن مرغی برای ۴ نفر سس تند ۶ قاشق غذاخوری سینه مرغ (بدون استخوان) ۲عدد آب ۱ لیوان آرد ۲ لیوان پودر ...

ادامه مطلب
روش پخت گشنیز کباب آذری

روش پخت گشنیز کباب آذری

غذای محلی مواد لازم برای ۴ نفر گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم لپه: ۲ لیوان پیاز متوسط: ۳ عدد تخم‌مرغ: ۲ عدد گشنیز خردشده: ۴ لیوان ...

ادامه مطلب
طرز تهیه آش انار (اراک)

طرز تهیه آش انار (اراک)

مواد لازم آش انار برنج:۱ پیمانه(۲۰۰ گرم) انار:۲ کیلو(یا رب انار ۲/۱ پیمانه) گوشت چرخ کرده:نیم کیلو پیاز سرخ کرده:۳ تا ۴ قاشق سوپخوری سبزی ...

ادامه مطلب
طرز تهیه اشپیل شور غذای محلی گیلان

طرز تهیه اشپیل شور غذای محلی گیلان

مواد لازم اشپیل شور اشپیل خام ماهی سفید : دو عدد نمک : دو پیمانه ورق A4 : چهار ورق اشپیل در واقع همان تخم ...

ادامه مطلب
طرز تهیه نان محلی شلکینه کردستان

طرز تهیه نان محلی شلکینه کردستان

شلکینه یک نوع نان محلی ویژه استان کردستان است که طعم مطبوعی دارد و معمولاً روی ساج پخته می شود. این نان هم به عنوان ...

ادامه مطلب
طرز تهیه کلانه غذاهای سنتی کردستان

طرز تهیه کلانه غذاهای سنتی کردستان

کلانه از غذاهای سنتی و سوغات استان کردستان به ویژه شهرستان پاوه است که معمولاً در فصل بهار تهیه می شود. این غذا به تا ...

ادامه مطلب
طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

طرز تهیه شیرین پلو با مرغ

امروز برای کسانی که عاشق غذاهای شیرین هستند یک پیشنهاد عالی داریم. برای ناهار امروز شیرین پلو را به شما پیشنهاد می کنیم. جز اینکه ...

ادامه مطلب
طرز تهیه کوفته ریز کرمانشاه

طرز تهیه کوفته ریز کرمانشاه

کوفته ریزه از جمله غذاهای محلی کرمانشاه است که معمولاً به صورت خوراک و بدون برنج سرو می شود. مواد لازم کوفته ریزه گوشت چرخ ...

ادامه مطلب
طرز تهیه بورک غذای سنتی گلستان

طرز تهیه بورک غذای سنتی گلستان

ورک یا بورک از غذاهای سنتی استان گلستان به خصوص منطقه ترکمن نشین می باشد و شباهت زیادی به پیراشکی دارد و به دلیل دارا ...

ادامه مطلب
آموزش پخت پلو اسپانیایی

آموزش پخت پلو اسپانیایی

  مواد لازم پلو اسپانیایی پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد روغن ۲ قاشق سس سالسا ۳/۴ لیوان برنج خام ۱ و ۱/۲ لیوان آب ...

ادامه مطلب
طرز تهیه پلو با پلوپز

طرز تهیه پلو با پلوپز

  آموزش پخت پلو با پلوپز پخت برنج با پلوپز هم سریع و هم بسیار ساده است ، در پلوپز هم مانند قابلمه با توجه ...

ادامه مطلب
طرز پخت گشنیزپلوی قالبی با ماهی

طرز پخت گشنیزپلوی قالبی با ماهی

مواد لازم گشنیز پلو با ماهی برنج: ۳ ‌پیمانه حدود ۶۰۰ گرم کوکو سبزی آماده‌شده: به میزان لازم شنیتسل ماهی دلخواه: به میزان لازم گشنیز ...

ادامه مطلب
قالب تفریحی