آموزش انواع غذاها

اموزش سیب زمینی با طعم لیمو نمکی

مواد اولیه سیب زمینی با طعم لیمو نمکی برای ۳ نفر نمک دریا ۳ قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده به میزان لازم روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم سیب‌زمینی ۶۰۰گرم رزماری به میزان لازم روش تهیه سیب زمینی با طعم لیمو نمکی سیب‌زمینی‌ها باید به‌صورت خیلی مرتب و ریز خلال شوند. اگر دستگاه مخصوص خلال کردن دارید انتخاب بهتری است ...

ادامه نوشته »

آموزش پاپ کورن مرغی

اگر عشق پاپ کورن هستید و در مواقع بیکاری یا فیلم دیدن یک کاسه بزرگ از انواع نمکی و پنیری آن روی پایتان است و دایم می خورید، توصیه می کنیم یک مدل جدید از آن را امتحان کنید.

ادامه نوشته »

طرز تهیه آش انار (اراک)

مواد لازم آش انار برنج:۱ پیمانه(۲۰۰ گرم) انار:۲ کیلو(یا رب انار ۲/۱ پیمانه) گوشت چرخ کرده:نیم کیلو پیاز سرخ کرده:۳ تا ۴ قاشق سوپخوری سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع): ۱ کیلو لپه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری گلپر: یک تا دو قاشق سوپخوری روغن: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری نمک و فلفل: به مقدار کافی طرز تهیه آش انار لپه و پیاز سرخ ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه بورک غذای سنتی گلستان

ورک یا بورک از غذاهای سنتی استان گلستان به خصوص منطقه ترکمن نشین می باشد و شباهت زیادی به پیراشکی دارد و به دلیل دارا بودن گوشت، آرد گندم و روغن از کالری بالایی برخوردار است و به همین دلیل مصرف آن برای کودکان و نوجوانان که در سن رشد هستند توصیه می شود. بورک ترکمنی غذای بسیار لذیذی است ...

ادامه نوشته »

آموزش پخت پلو اسپانیایی

spanish rice

  مواد لازم پلو اسپانیایی پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد روغن ۲ قاشق سس سالسا ۳/۴ لیوان برنج خام ۱ و ۱/۲ لیوان آب مرغ ۲ لیوان     طرز تهیه پلو اسپانیایی : یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و پس از ریختن روغن در آن پیاز ها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. برنج ...

ادامه نوشته »

طرز تهیه پلو با پلوپز

آموزش پخت پلو

پخت برنج با پلوپز هم سریع و هم بسیار ساده است ، در پلوپز هم مانند قابلمه با توجه به پخت برنج باید آب اضافه کنید ، اغلب به این صورت اندازه گیری میشود که ۱ بندانگشت تا بالای برنج باید آب باشد.

ادامه نوشته »